Diensten

Diensten

- Administratie

Het is belangrijk een goede administratie op te zetten en bij te houden. Niet alleen omdat u als ondernemer wettelijk verplicht bent om een goede administratie bij te houden en te bewaren. Het helpt u ook om op tijd nieuwe ontwikkelingen te voorzien, daarop in te spelen en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.
Met een goede administratie legt u vast wat er in uw onderneming gebeurt en houdt u overzicht.

 

- Omzetbelasting

Per tijdvak (maand of kwartaal) dient u als ondernemer aangifte te doen van de door u in rekening gebracht en de door u betaalde omzetbelasting. De betaalde omzetbelasting kunt u terug vorderen en de ontvangen omzetbelasting dient u af te dragen. Iedere maand of kwartaal wordt daar een berekening voor gemaakt en wordt ingediend bij de belastingdienst. Daarnaast kijken wij ook of u in aanmerking komt voor de ‘kleineondernemingsregeling’.

 

- Jaarrekening

De jaarrekening aan het eind van ieder boekjaar geeft u goed inzicht in uw bedrijf. De jaarrekening bevat een balans en een winst&verlies rekening. In een persoonlijk gesprek wordt de jaarrekening toegelicht en kunnen eventuele vragen direct beantwoord worden.

 

- Aangifte inkomstenbelasting

Schrikt u ook ieder jaar van de blauwe envelop in de brievenbus? De aanslag voor de inkomstenbelasting. Alles moet goed opgegeven zijn en voor 1 mei. Klomp Administratie helpt u graag met deze aangifte. Wij verzorgen dat u het maximale rendement haalt uit uw persoonlijke, financiële situatie. Wij zetten onze kennis graag in voor uw aangifte van de inkomstenbelasting. We kijken of u alleen bent, gehuwd of samenwonend en vullen de enkelvoudige aangifte in of we combineren de aangifte met uw partner.

 

- Toeslagen

Heeft u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen? Dan heeft u misschien recht op een bijdrage in de kosten. Er zijn verschillende soorten toeslagen en om te weten of u er recht op heeft, kunt u op de site van de Belastingdienst een proefberekening maken. Kaijser Administratiekantoor kan dit ook voor u regelen.

 

Wij kunnen deze toeslagen voor u aanvragen bij de Belastingdienst.

 

De hoogte van uw toeslag kan veranderen als in uw situatie zaken wijzigen. Bijvoorbeeld als u meer of minder gaat verdienen of gaat verhuizen. Het is belangrijk om dit soort veranderingen op tijd aan ons door te geven zodat wij een wijziging op de toeslag kunnen aanvragen. Ook het stopzetten van een eventuele toeslag kunnen we voor u verzorgen.

 

 

Klomp Administratieve en fiscale dienstverlening

COPYRIGHT © 2016                                        DISCLAIMER

Webdesign Digi-D